Meny
Startsida Bildserier
Bildgalleri

Urbex

Järnvägsljud

Länkar

Söka

»Jocke

Ja, vem är då denna Jocke?

Tja, vad ska man säga? Jag är 27 år, är intresserad av fordon av alla möjliga slag, men kollar helst på tåg och spårvagnar. På fritiden reser jag gärna, och fotar i den mån jag har möjlighet och tid. Är även ibland aktiv vid Museispårvägen Malmköping på min fritid. Annars spelar jag gärna nåt spel på datorn, som Trainz, Transport Fever eller Cities: Skylines.

Mellan 2015, och 2019 körde jag sopbil åt Telge Återvinning. Där har jag bland annat kört trädgårdsavfall, vanliga hushållsopor, men sista två åren körde jag sk 2-facksbil, en bil som kör källsortering. I mitt fall körde jag plast och metall i hela Södertälje och Nykvarns kommuner. Mellan mars 2019 och februari 2021 jobbade jag som tågvärd på MTR Pendeltågen, och därefter, mellan februari 2021 och mars 2022 körde jag återigen sopbil, fast denna gång i Enköping, där jag hämtade hushållsopor i Trögden. I April 2022 började jag som tågvärd hos SJ AB i Västerås.

Vill du ha någon bild i större upplösning eller använda till något, eller vill du bara höra av dig, så hör av dig till: jocke@jowahlen*remove*.se.


Statistik är alltid kul, så här kommer lite:

Totalt antal besökare:

Antal besökare idag: